torstai 25. elokuuta 2011

Väärinoppimisen päivillä poikkitaiteellisesti törmäillen

Sydänsyksyn kaamoksen valossa pidettävä väärinoppimisen päivät on taidekasvatuksesta ja kasvatuksen taiteesta kiinnostuneiden yhteinen oppimisseikkailu. Hotelli Rantapuiston merenrantaviikonloppu Helsingissä tarjoaa yhdessäoloa, yllättäviä käänteitä, puheita ja porinoita. Valoisien verstaiden voimavirtaa tanssin, draaman, musiikin, sirkuksen, sosiaalisen median ja ohjaajuuden hehkussa. Päivien kattavana teemana on Taidelähtöiset menetelmät vertaisoppimisessa.

Oman ohjaajaosaamisen jakamista ja päivittämistä

Itselle tutuimman harrastusalan verstaassa ainoat ”oikeat” tavat oppia ja ohjata saavat kyytiä. Alan uusimpia suuntauksia ja osallistujien vuosien varrella kertynyttä hiljaista tietoa yhdistelemällä lisätään iloa oppimiseen ja luodaan uutta ohjaamiskulttuuria.

Kurkistuksia naapuriverstaisiin

Lisäsytykkeitä omien ohjaamis- ja oppimisrutiinien kulottamiseen hankitaan vierailemalla kahdessa itselle vieraamman harrastusalan verstaassa. Poikkitaiteellisen törmäilyn jälkeen palataan omaan tuttuun kotipesään sulattelemaan nähtyä, kuultua ja koettua.

Ynnä muuta

Verstastyöskentelyn ohessa kokoonnutaan kuuntelemaan punnittua puhetta Isoon pajaan ja viettämään iltaa Sylttytehtaalle.

Osallistumismaksu 70 €, majoitus 30 €. Houkuttele mukaasi kolme muuta, saat itsellesi tai ryhmällesi 70 €:n alennuksen.

Ilmoittautuminen yllä olevasta linkistä tai puhelimitse 09-58406250.

Tervetuloa !

OPINTOKESKUS KANSALAISFOORUMIn väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti