tiistai 13. syyskuuta 2011

Marronkuu kumottaa

Kansalaisfoorumi tarjoaa väärinoppimisen poikkitaiteellisissa törmäilyissä oppimisseikkailun taidealojen ohjaajille ja harrastajille. Ahaa-elämyksiä on luvassa muillekin taidekasvatuksesta ja kasvatuksen taiteesta kiinnostuneille. Helsingin Vuosaaren Rantapuistossa uusiin ideoihin sukelletaan innostavien alustusten ja toiminnallisten verstaiden avulla.

Isto Turpeisen ja Petri Kauppisen isännöimässä raakalauta ja höylähirsi verstaassa jaetaan tanssin ulottuvuuksia raakalautametodin näkijöiden ja kokijoiden kokemusten pohjalta sekä tutkaillaan yhteisöllisten menetelmien hyödyntämistä tanssin esitystoiminnassa.

Paavo Hakulisen toisenlainen oratorio –verstas on tarkoitettu kaikille musiikin ystäville, ja erityisesti sellaisille, joita kiinnostaa toiseuden kokemisen kuuntelemisesta kumpuava ryhmälähtöinen yhteissäveltäminen.

Katri Mehdon ja Merja Pennasen steppaava draamararetki – verstas sopii lievittämään teatterikärpäsen pureman kutinoita. Verstaan työtapana on yhteistoiminnallisuus ja ihmettely, sekä päämääränä esitykse(e)n eksyminen.

Niina Rinta-Oppaan kuperkeikka –sirkusverstaassa napsitaan kerhonohjaamisen maistiaisia tasapainottelussa, akrobatiassa, jongleerauksessa ja klovneriassa.

Anne Hyvärisen ja Riikka Vuorenmaan nurinmeno – ohjaajaverstaassa väärinopitaan oikeinymmärryksen näkökulmasta sekä avataan uusia merkitysmaailmoja hölmöläistarinoiden vinksahtaneesta vinkkelistä ja monikulttuurisen arjen todellisuudesta.

Piritta Seppälän, Päivi Svärdin ja Riitta Liskin sosiaalista mediaa omin käsin -verstaassa pyörivät vaihtuvalla rytmillä eri sosiaalisen median palveluiden tutustumissessiot. Someverstas tuottaa tapahtuman aikana materiaalia Väärinoppimisen päivistä verkon eri kanaville.

Valitse oma verstaasi, kokoa porukka ja syöksy sakkiin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti